Baz─â de tratament

B─âile romane de la Geoagiu contureaz─â o poveste veche de peste 2000 de ani. Sta╚Ťiunea balneo-climateric─â se bucur─â de privilegiul de a gazdui una din cele mai vechi exploat─âri de ape mineral-termale de pe teritoriul tarii, datand din perioada colonizarii romane, cand statiunea s-a numit Germisara si ulterior TERMAE DODONAE.

Datorita bogatiei naturale, apa termala, statiunea poate trata afectiuni reumatismale, ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice, dermatologice, sistemul nervos periferic, afectiuni ala aparatului renal. Factori naturali de cura: ape minerale alcaline, usor sulfuroase, bicarbonate, magneziene, mezotermale (29-32 grade C) si mineralizatii de 1-1,5 g/l, namol de turba, feruginos. Climat reconfortant si aer curat, cu ionizare negativa pronuntata.

Indica╚Ťii terapeutice ale tratamentelor:

Contraindica╚Ťii

Cazare Geoagiu B─âi

Facilit─â╚Ťile noastre

Baz─â de tratament

Îmbinăm cu succes beneficiile tratamentelor traditionale cu cele mai moderne tehnici si terapii.

Baz─â de tratament

Vezi mai mult

Wellness & Spa

Ne bucur─âm de privilegiul de a g─âzdui una din cele mai vechi exploat─âri de ape mineral-termale de pe teritoriul t─ârii.

Wellness & Spa

Vezi mai mult

Restaurant

Restaurantul hotelului v─â a╚Öteapt─â ├«ntr-o ambian╚Ť─â special─â cu un meniu diversificat cu specific interna╚Ťional ╚Öi tradi╚Ťional rom├ónesc.

Restaurant

Vezi mai mult

Merita╚Ťi o leneveal─â activ─â, s─â v─â lupta╚Ťi cu apa de la piscina termal─â ╚Öi cu aburii de la saun─â. Apoi ave╚Ťi treab─â iar. V─â a╚Öteapt─â un osp─â╚Ť infinit. Rezerv─â din timp!

Ave╚Ťi intreb─âri pentru noi?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
GDPR
Call Now Button