Wellness & SPA

ABOUT

Welness & Spa***

Prin facilitățile de Terapie & Spa se doreşte o nouă abordare a conceptului de cură balneo – climaterică. Noi îmbinăm cu succes beneficiile tratamentelor tradiţionale cu cele mai moderne tehnici şi terapii. Specialiştii noștri vor avea grijă ca tu să te simți excelent, iar terapiile să fie personalizate conform nevoilor tale. Utilizăm doar aparatură și produse profesionale care oferă garanţia eficienţei tratamentelor pe care ţi le propunem.

Calităţile curative ale apelor mineral-termale sunt cunoscute încă din perioada Dacică, aceasta dând denumirea localităţii Germisara. După cucerirea Daciei, romanii amenajează termele, folosind o soluţie inteligentă de exploatare a acestor ape: captarea acestor izvoare prin tuburi de teracotă si dirijarea lor către bazinele așezate in cascada. La începutul secolului XX au fost amenajate primele unităţi balneare moderne. 

Aida Hotel*** duce mai departe această tradiţie. Partea de Spa este un izvor de vitalitate şi defineşte un nou stil de viaţă. Relaxare, încărcare deplină cu energie şi răsfăţ pentru corp şi suflet.

Compus din piscină, saună, salină, aromaterapie, dar şi o gamă largă de masaje şi împachetări, centrul de Tratament & Spa este dedicat celor pentru care nu doar sănătatea trupului contează, sănătatea sufletului fiind la fel de importantă.

Efectele benefice ale acestor terapii readuc omului contemporan bucuriile şi plăcerile simple, reconectând întreaga fiinţă umană cu mediul natural.

Aparatura de ultimă generaţie și serviciile impecabile al personalului calificat, atent selectat, fac din Aida Hotel, locul renaşterii trupului tău.

Masajul vă oferă momente privilegiate, este un voiaj inspirat de starea dumneavoastră fizică şi psihică de moment, o veritabilă experiență în descoperirea stării de bine şi relaxarea.

cazare geoagiu bai hotel aida
cazare geoagiu bai hotel aida
cazare geoagiu bai hotel aida