Cazare Geoagiu B─âi
cazare geoagiu bai

Wellness & Spa

Relaxare cum nu ai mai sim╚Ťit vreodat─â

Prin facilit─â╚Ťile de Terapie & Spa se dore┼čte o nou─â abordare a conceptului de cur─â balneo ÔÇô climateric─â. Noi ├«mbin─âm cu succes beneficiile tratamentelor tradi┼úionale cu cele mai moderne tehnici ┼či terapii. Speciali┼čtii no╚Ötri vor avea grij─â ca tu s─â te sim╚Ťi excelent, iar terapiile s─â fie personalizate conform nevoilor tale. Utiliz─âm doar aparatur─â ╚Öi produse profesionale care ofer─â garan┼úia eficien┼úei tratamentelor pe care ┼úi le propunem.
Vacanţe Pentru Seniori

Calităţile curative ale apelor mineral-termale sunt cunoscute încă din perioada Dacică, aceasta dând denumirea localităţii Germisara.

După cucerirea Daciei, romanii amenajează termele, folosind o soluţie inteligentă de exploatare a acestor ape: captarea acestor izvoare prin tuburi de teracotă si dirijarea lor către bazinele așezate in cascada. La începutul secolului XX au fost amenajate primele unităţi balneare moderne.

Aida Hotel*** duce mai departe aceast─â tradi┼úie. Partea de Spa este un izvor de vitalitate ┼či define┼čte un nou stil de via┼ú─â. Relaxare, ├«nc─ârcare deplin─â cu energie ┼či r─âsf─â┼ú pentru corp ┼či suflet.

Compus din piscin─â, saun─â, salin─â, aromaterapie, dar ┼či o gam─â larg─â de masaje ┼či ├«mpachet─âri, centrul de Tratament & Spa este dedicat celor pentru care nu doar s─ân─âtatea trupului conteaz─â, s─ân─âtatea sufletului fiind la fel de important─â.

Efectele benefice ale acestor terapii readuc omului contemporan bucuriile ┼či pl─âcerile simple, reconect├ónd ├«ntreaga fiin┼ú─â uman─â cu mediul natural.

Aparatura de ultim─â genera┼úie ╚Öi serviciile impecabile al personalului calificat, atent selectat, fac din Aida Hotel, locul rena┼čterii trupului t─âu.

Masajul v─â ofer─â momente privilegiate, este un voiaj inspirat de starea dumneavoastr─â fizic─â ┼či psihic─â de moment, o veritabil─â experien╚Ť─â ├«n descoperirea st─ârii de bine ┼či relaxarea.

Cazare Geoagiu B─âi

Facilit─â╚Ťile noastre

Baz─â de tratament

Îmbinăm cu succes beneficiile tratamentelor traditionale cu cele mai moderne tehnici si terapii.

Baz─â de tratament

Vezi mai mult

Wellness & Spa

Ne bucur─âm de privilegiul de a g─âzdui una din cele mai vechi exploat─âri de ape mineral-termale de pe teritoriul t─ârii.

Wellness & Spa

Vezi mai mult

Restaurant

Restaurantul hotelului v─â a╚Öteapt─â ├«ntr-o ambian╚Ť─â special─â cu un meniu diversificat cu specific interna╚Ťional ╚Öi tradi╚Ťional rom├ónesc.

Restaurant

Vezi mai mult

Merita╚Ťi o leneveal─â activ─â, s─â v─â lupta╚Ťi cu apa de la piscina termal─â ╚Öi cu aburii de la saun─â. Apoi ave╚Ťi treab─â iar. V─â a╚Öteapt─â un osp─â╚Ť infinit. Rezerv─â din timp!

Ave╚Ťi intreb─âri pentru noi?


    Call Now Button